Park Picknick Poëzie 2017 in Griftpark

Op zondagmiddag 18 juni a.s. vindt het jaarlijks evenement Park Picknick Poëzie weer plaats in het Griftpark, op het plein bij de kinderboerderij Griftsteede.
Het programma duurt van 14.00 tot 17.00 uur en is rijk gevuld met poëzie en muziek. De toegang is gratis en er zijn kramen met eten, drinken en schaafijs aanwezig.

Het gaat niet over rozen, maar om VADERS

De poëzie gaat deze middag niet over rozen, maar om VADERS. Het is immers Vaderdag op 18 juni. Alle dichters lezen in elk geval één gedicht over VADERS. Hun eigen vader; zijzelf als vader, of vaders-in-het-algemeen. Veelbelovend allemaal.

Ook in het programma: een mooi Utrechts moment. De afgezwaaide gildemeester van het Utrechts Stadsdichtersgilde, Alexis de Roode, geeft het stokje over aan de nieuwe gildemeester, Onno Kosters. Natuurlijk dragen ze allebei eigen werk voor.

Optredende dichters, muzikant en presentatie

Alle optredende dichters, in alfabetische volgorde: Rob Bekker, Ingmar Heytze, Maxine de Jongh, Onno Kosters, Pauline Pisa, Alexis de Roode, Els van Stalborgh en Annelies van Wijk.
De muziek komt van singer-songwriter Maarten Frenay en rond half-vier is er een speciaal optreden van een Braziliaanse percussie-band.
De presentatie is in handen van Fred Penninga (als altijd) en Jolanda Loof (nieuw!).