Wederzijds-borrel 26 okt. vanaf 17u

Aanstaande donderdag 26 oktober vanaf 17.00 uur in
Eethuis De Helden
Jan van Galenstraat 6
3572 LA Utrecht

Kom dus allen naar de maandelijkse Wederzijds-borrel. Het is je kans om kennis te maken met een paar nieuwe leden en kennismakingen met elkaar te hernieuwen. Bovendien bieden we je altijd gelegenheid om je vraag te stellen of je aanbod toe te lichten aan de aanwezigen.
Wie een idee of een wens heeft om iets te gaan ondernemen met anderen, neemt het woord of vraagt een van de aanwezige bestuursleden of buurtcoördinatoren dat te doen.

Na de borrel kan iedereen die wil, mee-eten: een overheerlijke dagschotel á € 8,50.  Daarvoor moet je je alleen tevoren, d.w.z. vóór dinsdag 24 oktober 17.00 uur, opgeven bij Marie-José Kimman:  emjekimman@kpnmail.nl . Vergeet vooral niet het bij haar te melden als je vegetarisch wilt eten. Marie-José laat aan de koks van De Helden weten op hoeveel Wederzijdsers ze kunnen rekenen.

We zeggen het nog maar een keer: heb je je wel opgegeven, en ben je niet komen opdagen? Dan verwachten we toch dat  je € 8,50 betaalt. Het is voorgekomen dat we die maaltijden uit de Wederzijds-pot moesten betalen. En dat doen we elkaar liever niet aan, als leden-onder-elkaar.

En als je er wel zin in hebt, maar liever niet in het donker over straat wilt: laat dat dan even weten, dan zoeken we iemand die je met de auto wil ophalen en weer thuisbrengen. De ophaler kan parkeerkosten in zo’n geval declareren bij Ton, de penningmeester van Wederzijds.