Wederzijds-borrel donderdag 22 feb.

A.s. donderdag 22 februari is het weer zo ver.
In De Helden
Jan van Galenstraat  6
Van 17.00 tot ongeveer 18.30 uur

Haal een drankje aan de bar en maak een praatje met degene die naast je zit. Maak van de gelegenheid gebruik om jezelf voor te stellen, geïnteresseerden in te schakelen voor het plan dat je hebt. Je initiatief te pitchen, je aanbod bekend te maken, je vraag te stellen. Er is altijd wel iemand van het Wederzijds-bestuur of een andere Wederzijds-actieveling die je daartoe de gelegenheid geeft.

Let op: Tijdens onze borreltijd is het ook spitsuur voor het personeel in het restaurant. Daarom gaat iemand van Wederzijds nu drankbonnetjes verkopen, bij binnenkomst. Je betaalt je drankje vervolgens aan de bar met die bonnetjes. Het is handig als je voor een rond bedrag en met gepast geld betaalt. En er is vast wel iemand die eventueel overgebleven bonnetjes van je wil overnemen.

Na de borrel: samen-eten voor wie wil

Voor de borrel hoef je je nooit op te geven, voor het samen-eten wel. De dagschotel, zo’n overheerlijke, ook de vegetarische, kost € 9.
Opgeven voor het eten doe je vanaf nu direct bij onze gastheren van De Helden, André en Hans.
Stuur daartoe een mailtje naar dehelden@wederzijds.net. André en Hans houden zelf de aanmeldingen bij. Datzelfde mailtje komt ook terecht bij Marie-José Kimman en Loes Schakenraad, onze vaste Wederzijds-contactpersonen met De Helden.
Gebruik dit mailadres ook als je je onverwacht moet afmelden.
Geef je op voor het eten vóór dinsdag 20 februari 17.00 uur. Vermeld ook als je vegetarisch wilt eten. Onderteken je mail met voor- en achternaam.