Wederzijds-borrel donderdag 30 augustus 2018

Waar, wanneer, hoe laat en wie?

Donderdag 30 aug. om 17.00 uur
in
Eethuis De Helden
Jan van Galenstraat 6

Als je niet weet naar wie je kunt vragen: deze keer zijn Wil van Dijk en Frank Wiezer er in ieder geval. Zij zijn buurtcoördinatoren van resp. Voordorp en Wittevrouwen. Wil is ook aspirant-bestuurslid.
Zij én de aanwezige andere buurtcoördinatoren en bestuursleden weten van de hoed en de rand van Wederzijds. Spreek hen aan, dat vinden zij fijn.

Wie wil bbv’er van dienst zijn?
Als je dat nog niet eerder geweest bent, wil je dan deze keer borrelbonnetjes verkopen aan de binnenkomers?
Meld je aan met info@wederzijds.net, dan geven wij je naam door aan De Helden.
Met bonnetjes betalen aan de bar maakt het voor onze gastheren zo veel makkelijker om de drukte in het eethuis én de drukte van Wederzijds-borrelaars tijdens de avondspits op te vangen.
Per keer verkoopt iemand van Wederzijds, een vrijwilliger, drankbonnetjes: € 1 per stuk, 3 bonnetjes voor een glas wijn, 2 voor fris. Binnenkomers kopen eerst bonnetjes en betalen daarmee hun drankje aan de bar.

De borrel
De Wederzijds-borrel is een echte hit: zelfs in de hitte, op die van vorige maand 26 juli, de dag waarop in Nederland de hoogste maximum-temperaturen van die datum OOIT bereikt werden (35,7 °C), kwamen we naar De Helden, in voor ons (bestuur) onverwacht grote aantallen.

Het is ‘open huis’, de gelegenheid voor Wederzijds-leden om elkaar tegen te komen, om geïnteresseerde andere mensen mee te brengen en voor te stellen. Je kunt er je vraag en je aanbod kwijt. Het is ook de plek waar je als nieuw lid jezelf kunt voorstellen, en waar altijd iemand is die iets organiseert waar jij ook belangstelling voor zou kunnen hebben: wandelen, jeu de boulen, sporten, lezingen, leesclubs, kunstclubs, tuinieren, activiteiten in de buurt.

Er komen soms ook niet-leden die je attent maken op activiteiten elders. Hou er rekening mee dat Wederzijds-leden die iets organiseren met en voor andere leden dat gratis, met gesloten beurzen, en ‘om niet’ doen. Onkosten die iemand maakt worden in overleg en onderling gedeeld, of gaan uit de Wederzijds-pot.

Samen-eten nadien
Voor de borrel hoef je je nooit op te geven, voor het samen-eten wel. De dagschotel, ook de vegetarische, kost € 9.
Je opgeven voor het eten doe je direct bij onze gastheren van De Helden. Stuur een mailtje naar  dehelden@wederzijds.net .
Gebruik dit mailadres ook als je je onverwacht moet afmelden.
Geef je op voor het eten vóór dinsdag 28 aug. 17.00 uur. Meld het als je vegetarisch wilt eten.